Kategorier
Podcast

Jag gick i skola på Kumla

Den här veckan har vi fått besök i studion av Johan, ärkespånet! Vi pratar kryssningar, misslyckade kast med liten boll, kaststjärnor och förkylningar. Bland mycket annat trams. Go’vänner, det är fredag igen och som vanligt passar vi på att önska er alla en fantastiskt trevlig helg!

Helg förresten… Glöm för sjutton inte att det är meetup i Göteborg den 25 maj! Då träffas vi för lite gött häng och firar att vi nästa vecka släpper avsnitt 100 av podden under hashtaggen #tddbpodd100. Ett perfekt tillfälle att lämna sina ämneslappar, sin spons eller bara säga hej och ta en bärs! Oavsett vilket så blir det kanon, och alla är välkomna. Mer information hittar du här. Väl mött!

Vill ni stötta podden med lite surt förvärvade pesetas så går det alldeles utmärkt att klicka sig bort till vår Patreon-sida och skiljas från större delen av sin lön i gengäld mot att man får se sjuka liveklipp från chiliprovningen, spännande extra material och annat dumt. Men självklart värt pengarna… Tycker vi! Näväl, nog pratat om det. In och klicka nu innan vi plockar extra ränta!