TddB merch!!

På allmän begäran kommer nu lite efterlängtad merch. I vår enkla affär hittar du snyggis-tishor som gör dig till kung eller drottning på vilken tillställning som helst. Därtill ett utomordentligt välfungerande dryckesdon som slår an den rätta tonen vid fikabordet. Kom och köp!

Vi använder Teespring där t-shirts och muggar trycks batchvis efter lagda orders, vilket gör att leveranstiden kan bli ett par dagar längre än normalt men å andra sidan slipper vi ligga på något överlager av mögliga prylar i vår egen källare.

Så vad väntar du på? Klicka in, svinga lädret, få fancy grejor och känn att du stöttar poddens fortsatta överlevnad.

Senaste nytt!! Nu finns även TddB-ölglasen att beställa, så att du är redo för vårsolen på altanen! Klicketiklicka hem ett gäng långburksglas i prima kvalitet och med vår logga och slogan etsad i glaset. Hur nice som helst – och samtidigt stöttar du podden med en slant. TddB ölglas häråt!

TddB ölglaset!

Senaste senaste nytt är ju också att vi numera har ett alldeles sprillans nytt ölprovningsglas i shoppen! Alltså ett glas på fot men i övrigt samma fantastiska etsning. Glaset finns både med och utan snygg trälåda. Perfekt att bara dra ett snöre runt så är presenten eller julklappen klar!

Ölprovningsglaset, utan trälåda!

Och så med den tjusiga boxen inkluderad!

Ölprovningsglaset (som ovan, och med passande träboxen)!

Tack på förhand för att du stöttar podden!

/ Magnus & Jocke